Nye faglige og kulturelle horisonter

Nye faglige og kulturelle horisonter

Projektinfo:

Cecilie Birkedal Nielsen har modtaget legat på 3000 kroner fra Hjælpefonden Journalistgården hun har valgt at anvende til et udvekslingsophold på Fudan University i Shanghai.

Cecillie har et ønske om at få udvidet sine faglige og kulturelle horisonter. Som en af Kinas førende universiteter, vil Fudan University kunne give en dybere forståelse af international kommunikation og se, hvordan det fungerer i en kinesisk kontekst. Foruden indblik i en dynamisk og spændende by som Shanghai, der er kendt for sin rige kultur, historie og økonomiske vækst.

- Midlerne fra Hjælpefonden Journalistgården har bidraget til at støtte mit udvekslingsophold på Fudan University i Shanghai, Kina.

- Dette har ikke blot givet mig mulighed for at fordybe mig inden for international business, men har også beriget mig med utallige kulturelle oplevelser.
- Jeg har haft mulighed for at udforske forskellige byer og regioner i Kina, hvilket har udvidet min horisont inden for landets historie, kultur og befolkning, fortæller Cecilie Birkedal Nielsen , der har finder oplevelsen af at bo i Kina yderst fascinerende.
- Jeg har kunnet absorbere de kulturelle forskelle samtidig med, at jeg har tilegnet mig ny viden og skabt internationale venskaber.

  • Modtager: Cecilie Birkedal Nielsen
  • Støttebeløb: 3.000
  • År: 2023